WEBDESIGN EN PRODUCTIE VOOR RECLAMEBUREAUS

DIGITAL PRODUCER EN WEB PRODUCTIE

FREELANCERS OF INTERNETBUREAU NODIG?

Een campagne website die écht op tijd live moet vanwege de mediaruimte die je hebt ingekocht? En de freelancers waarmee je werkt zijn allemaal bezet?

Géén probleem. Bureau Berg heeft zijn productiecapaciteit dik voor elkaar. En dat staat voor jou, als reclamebureau, direct tot je beschikking:

  • Digital producer
  • Projectmanager
  • Front end developers/webdesigners
  • Back end developers/programmeurs
  • Motion graphics artists
  • Online strateeg
ThumbUp
 

RUIM TWINTIG JAAR ERVARING

Door ruim twintig jaar ervaring als digital producer en online productiehuis, zorgt Bureau Berg ervoor dat ook je last-minute projecten gewoon op tijd afkomen.

Of het nu gaat om het webdesign voor een campagne website, de productie van een toffe webapplicatie, HTML5-banners, een e-mailcampagne  of een strakke video animatie.

DIGITAL PRODUCER

Weg met je stress!  Laat ons het online gedeelte van je campagne produceren en realiseren, zodat jij tijd krijgt voor wat belangrijk is: Het contact met je klant en het offline gedeelte zoals print en RTV. 

En no worries, bij Bureau Berg zijn we gewend om samen te werken met andere internetbureaus. Trouwens, zowel offline als online bureaus. Omdat we gaan voor het resultaat en niet voor onze ego's.    

 

Bureau Berg zorgt ervoor dat je campagne website, web applicatie of video animatie altijd op tijd online staat.

ONLINE STRATEGIE & DIGITAL PRODUCER

Lijkt je voorafgaand aan de productie, een strategisch klankbord wel handig? Praat dan eens met Jacco van den Berg, creatief strateeg en oprichter van Bureau Berg.

Zo krijg je ruim twintig jaar ervaring met online tot je beschikking. En Jacco blijft gedurende je project je contactpersoon. Geen geschuif van strateeg via accountmanager naar projectmanager dus!

HOW 'BOUT THE MONEY?

Als bureau denk je ook je marge, zonder dat je wilt inboeten op de kwaliteit. Bureau Berg begrijpt dat en werkt als digital producer dan ook op projectbasis voor een betaalbare, vaste projectprijs.

Nooit gesteggel over uurtjes dus en jij hebt de zekerheid van een vaste marge. Bij akkoord brengen we 1/3-deel van het totaalbedrag in rekening en na oplevering het restant. Fair en duidelijk toch?

 

 

TRANSPARANTE PRODUCTIE

En om ervoor te zorgen dat jij en je klant altijd inzicht hebben in de voortgang, zetten we een 'staging server' voor je op. 

Daar kun je de productie van je website of webapplicatie online op de voet volgen zodat de productie zo transparant mogelijk verloopt en je tijdig kunt bijsturen, mocht dat nodig zijn. Alles voor jouw controle dus!

 

DIGITAL PRODUCER NODIG? NEEM DE PROEF OP DE SOM!

Neem dan nu vrijblijvend contact op met creatief strateeg Jacco van den Berg

Ontvang maandelijks gratis tips en verbeter zo je website!

In onze privacy- & cookieverklaring lees je hoe we respectvol omgaan met je e-mailadres.

BUREAU BERG


Westerdoksdijk 711-C
1013 BX AMSTERDAM
THE NETHERLANDS

E: info@bureauberg.nl
T: +31(0)20-4275097

KvK: 34.22.11.71, Amsterdam
BTW: NL1706.60.886.B01

Vrijblijvende afspraak maken

Vul onderstaand formulier in met de gewenste datum en tijdstip, dan bellen wij je z.s.m. terug of bel zelf even met 020-4275097.

Bedankt voor je bericht.